Privatlivs- og cookiespolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om browser, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer og landingspage indhold. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til din maskine. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller klikker rundt på websitet..

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger med og løsninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og lave statistik. Vi bruger også oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, her 26 måneder og vi sletter dem herefter automatisk.

Videregivning af oplysninger
Der videregives ikke oplysninger.
Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun danske webhosting løsninger med SSL hosting og TLS/ SLL sikker emails via. MS Outlook mailserver, der vil give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Alle oplysninger og indhold, der fremsendes til vores firma emails hos @knarreborgsmedie.dk, betragtes som samtykke på forhånd. 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:  info @ knarreborgsmedie.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Knarreborg Smedie
Møllebakken 15]
5690 Tommerup
Telefon: 6476 1313
Email: info @ knarreborgsmedie.dk

Luk Menu

123 123 123 123 12 31 313 1 312 312

1 3

13

1 3

1 31 123